Iarna este o perioadă destul de dificilă pentru pielea noastră. Este atunci, destul de des, când aceasta devine uscată sau iritată. Din fericire, aceasta poate fi ajutată cu o regenerare adecvată! În primul rând, merită să ne amintim că pielea, după câteva luni de stare mai proastă, nu se va repara singură într-o singură zi. Timpul optim după care putem observa primele efecte este de 4-5 săptămâni. Cu toate acestea, nu renunțați și nu vă descurajați! Pielea noastră vă va mulțumi cu siguranță!

Cu ce merită să începi?

Începeți cu o exfoliere regulată. Alegerea de pe piață este imensă. Există exfoliante pentru corp și pentru față. De asemenea, puteți opta pentru un produs de fabricație proprie. În acest sens, tot ce aveți nevoie este zahăr, sare sau cafea, adăugarea, de exemplu, a unor uleiuri hidratante sau puțin gel de duș. Un peeling regulat, la fiecare 3-4 zile, va accelera regenerarea pielii, va îmbunătăți alimentarea ei cu sânge, va elimina epiderma moartă și chiar va reduce vizibilitatea celulitei.

Acțiune de regenerare

După iarnă, pielea dumneavoastră așteaptă o hidratare temeinică. Prin urmare, cremele folosite trebuie să conțină vitaminele A, C, E și d-panteonol. Aceste ingrediente sunt foarte versatile, ajută la neutralizarea radicalilor liberi și au, de asemenea, un efect pozitiv asupra reconstrucției epidermei. Bineînțeles, sunt importante și elementele strict hidratante, printre care acidul hialuronic, glicerina și uleiurile naturale, cum ar fi uleiul de argan marocan, uleiul de borș, uleiul de avocado, untul de karieté, sunt cele mai importante.

Netezirea pielii

Pielea după iarnă poate arăta mai rău, în primul rând din cauza elasticității sale mai scăzute, precum și a retenției de apă din organism. Extractul de castan și cremele cu adaos de cofeină și coenzima Q10, care are un efect de oxigenare, va ajuta să nu se usuce pielea. Datorită acestui fapt, metabolismul celular se va accelera și pielea își va recăpăta culoarea frumoasă.

Nu puteți uita de dieta corectă – aceasta afectează și ea aspectul pielii. De asemenea, merită să ajungeți la o completare suplimentară care va hrăni pielea din interior. Un exemplu perfect este EstroVita Skin – este o compoziție naturală de omega 3, 6 și 9 de origine vegetală, izolați dintr-un amestec unic de nu mai puțin de 4 uleiuri vegetale (semințe de in, coacăze negre, borș și primula de seară). Produsul este destinat persoanelor cărora le pasă de aspectul și starea pielii. Acizii grași esențiali vegetali (EFA) din grupul omega, vitaminele conținute în produs (A, E și D) și adaosul de coenzima Q10 contribuie la aspectul atractiv al pielii. EstroVita Skin este disponibil în trei versiuni – clasic, aromă dulce de lămâie și japoneză Sakura cherry.

Un răspuns

Lasă un răspuns