Înotul este o formă excelentă de antrenament fizic care activează mulți mușchi deodată. Are un efect neprețuit asupra siluetei și corpului nostru – îmbunătățește starea de bine și condiția fizică. Este o activitate atât de universală încât o puteți practica aproape tot timpul anului – este suficient să mergeți la piscină sau în zona de baie. Se spune că înotul este cea mai perfectă formă de activitate fizică și este potrivit pentru persoanele de toate vârstele, deoarece nu împovărează sistemul musculo-scheletic.

Înotul este un antrenament aerobic, la fel ca alergarea sau ciclismul. În timpul acestei activități, mușchii primesc o doză mare de oxigen, care este necesară pentru a arde rezervele de energie acumulate. De aceea, înotul este un antrenament excelent, mai ales pentru persoanele supraponderale.

Nu trebuie să ne facem griji cu privire la un echilibru incorect al greutății – datorită înotului, coloana vertebrală este ușurată și sunt implicate aproape toate grupele musculare. Și, deși pare că înotul nu costă mult efort – nimic nu ar putea fi mai greșit. Faptul de a fi în apă și de a fi activ în ea face ca aceasta să fie o sarcină naturală. Prin urmare, atunci când efectuăm o mișcare, trebuie să punem în ea mult mai multă forță decât de obicei.

Așadar, ce mușchi folosim în timpul înotului?

Cele mai importante avantaje și efectul benefic al înotului asupra corpului nostru sunt:

Totuși, acestea nu sunt toate avantajele înotului – această activitate are un efect pozitiv nu numai asupra siluetei noastre, ci și asupra sferei noastre mentale. S-a dovedit că înotul are un efect pozitiv asupra stării noastre de bine, îmbunătățind-o. De asemenea, se reduce tensiunea și stresul în timpul înotului. Există multe beneficii ale înotului – atât pentru corpul nostru, cât și pentru sănătate și spirit. Este, de asemenea, o formă excelentă de antrenament – chiar și atunci când nu puteți înota bine, puteți face aerobic în apă! Exercițiile în apă modelează perfect silueta și mușchii – întărindu-i. De asemenea, merită să avem grijă de o dietă adecvată, care ne va ajuta în plus să ne menținem o siluetă frumoasă. Din meniul nostru nu trebuie să lipsească o doză zilnică de sănătate! EstroVita Immunois un supliment alimentar cu cel mai concentrat conținut de acizi grași omega 3, 6 și 9, izolați dintr-un amestec unic de până la 4 uleiuri vegetale (semințe de in, coacăze negre, chimen negru și primula de seară). EstroVita Immuno a fost îmbogățit cu vitaminele A, D, E și K. Vitaminele A și D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, iar prezența uleiului de coacăze negre contribuie la întărirea întregului organism. Aveți grijă de dumneavoastră astăzi!

Lasă un răspuns