Acizii grași omega joacă un rol important în organismul nostru. Aceștia susțin imunitatea, au grijă de starea pielii și, de asemenea, afectează buna funcționare a creierului. Deficitul lor poate avea consecințe neplăcute care ne vor afecta sănătatea. De aceea, este important să știm care pot fi semnele unei cantități prea mici de omega 3, 6 și 9.

Simptomele deficitului de acizi grași omega:

Este o zi frumoasă afară, vremea te încurajează să ieși afară, dar după contactul cu soarele te doare capul sau ai arsuri solare rapide? De obicei, căutăm cauzele hipersensibilității la soare în lipsa vitaminei D3 sau a vitaminelor B, în timp ce aceasta poate fi cauzată și de prea puțini acizi omega.

Deseori identificate cu deficiența de magneziu, însă, dacă apar după o plimbare lungă, pot însemna o cantitate prea mică de acizi omega.

Unghiile subțiri care se rup foarte ușor pot indica o deficiență de acizi grași omega 3 în organism.

Acizii omega joacă un rol important în procesul de hidratare și hrănire a pielii. Atunci când sunt prea puțini, epiderma devine uscată, începe să se mănânce, se desprinde și se irită ușor.

Faceți des diverse infecții? Abia ieșiți afară și deja ați răcit? Imunitatea redusă poate fi rezultatul unei deficiențe de acizi omega, așa că merită să îi suplimentați cât mai curând posibil.

Ați observat simptomele de mai sus? Vezi cum să le faci față

Acizii omega sunt cel mai bine suplimentați cu alimente, așa că merită să îi introduceți în dieta dumneavoastră:

Cu toate acestea, organismul nostru nu este capabil să absoarbă toate substanțele nutritive din alimente. În plus, aportul de acizi omega ar trebui să fie în proporții corecte, așa că merită să folosim suplimentarea corespunzătoare cu alimente. Produsul care conține cantitatea optimă de omega 3, 6 și 9 este EstroVita – o compoziție naturală de acizi grași omega 3, 6 și 9 obținută dintr-un amestec unic de cel puțin 4 uleiuri vegetale. Toate produsele din linia EstroVita au fost îmbogățite suplimentar cu vitamine.

Nu este dificil să se constate o deficiență în acizii omega 3, 6 și 9, deoarece organismul nu este capabil să satisfacă singur cererea pentru aceștia. Aceștia joacă un rol important în organismul nostru, așa că merită să avem grijă de aprovizionarea lor corespunzătoare. Apelând la produse bogate în acizi grași și la o suplimentație dovedită, putem fi siguri că organismul nostru nu duce lipsă de nimic! Ca măsură preventivă, însă, merită să efectuăm analize de sânge de rutină pentru a ne asigura că totul este în ordine.

Lasă un răspuns