AGE sunt acizi grași polinesaturați, care includ omega-9 (acizii erucic și oleic), omega-3 (acid alfa-linolenic ALA, EPA și DPA) și omega-6 (acid linoleic LA, acid gama-linolenic GLA și acid arahidic). AGE nu sunt produși în organism, ci trebuie să îi fie furnizați în fiecare zi.

Persoanele care consumă cantități mici de acid linoleic și alfa-linolenic se luptă foarte des cu pielea uscată. Starea de deficiență pe termen lung a acestor acizi poate fi cauza multor boli de piele, cum ar fi DA sau psoriazisul. Perturbarea stratului lipidic al epidermei poate provoca, de asemenea, leziuni acneice și agrava dermatita seboreică. Deficitul de acizi grași din alimentație se poate manifesta prin: senzația de rugozitate și de strângere a pielii, keratinizarea epidermei, descuamare, mici fisuri și riduri și o rezistență naturală redusă la factorii externi dăunători. Toate rănile și leziunile sunt mai greu de vindecat, de asemenea, este mai ușor ca pielea să se irite și să se înroșească.

Având grijă de sănătatea și starea pielii, nu uitați să consumați grăsimi de bună calitate. Sursele sănătoase de grăsimi includ: peștele marin gras, uleiurile presate la rece, avocado, semințele de in, nucile, migdalele, semințele de dovleac și de floarea-soarelui. Aceste produse ar trebui să fie incluse în dieta noastră zilnică, de exemplu, nucile și semințele pot fi un adaos excelent la tot felul de salate, cocktailuri sau deserturi cu fructe. Merită să ne amintim că o nutriție sistematică și o hidratare din interior și din exterior ar trebui să fie baza unei îmbătrâniri sănătoase.

A fost creat pentru a susține sănătatea și starea pieliiEstroVita Skin, care este o sursă vegetală de acizi omega-3,6,9 sub formă de bioesteri. A fost îmbogățit cu vitaminele A, D, E și coenzima q10, care susțin starea pielii. Deja 5 ml de EstroVity Skin pe zi acoperă necesarul de acizi grași! Descoperiți noile versiuni de EstroVita Skin cu gust de lămâie dulce și cireșe japoneze Sakura.

Lasă un răspuns