Introduceți_o_dietă_săn_toasă_în_viața_de_zi_cu_zi

O dietă sănătoasă este o modalitate zilnică de a avea grijă de dumneavoastră. Mâncatul unor mese echilibrate și nutritive este foarte important pentru organismul nostru, deoarece prin alimente îi putem oferi vitaminele și mineralele necesare. Prin urmare, ar trebui să învățăm să recunoaștem de ce substanțe avem nevoie mai mult și care mai puțin, datorită cărora ne simțim bine și care ne fac să fim letargici și obosiți.

Metoda RWS

Metoda RWS constă în determinarea cantității de carbohidrați, grăsimi, proteine și sare pe care o persoană ar trebui să o consume în fiecare zi. RWS creează chiar și date privind aportul de vitamine și minerale. Se creează un anumit model față de care ne putem măsura și vedea dacă ne convine. Îți permite să te cunoști mai bine pe tine și nevoile tale datorită unor mici manipulări ale dietei care pot fi testate pe propriul corp. Poate că aveți o nevoie puțin mai mare de zaharuri? Sau aveți nevoie de ceva mai puține grăsimi? Datorită acestor mici experimente, vă împrieteniți cu corpul dumneavoastră și verificați ce îi servește cel mai bine.

Specialist în nutriție

Având informații de bază despre dumneavoastră, cel mai bine este să creați o dietă sistematică cu un nutriționist. Nu trebuie să stai în permanență în consultație cu el, dar chiar și o singură întâlnire, îmbogățită cu cercetările tale și cu informații despre alergiile alimentare, îți va da sfaturi pentru un mod individual de alimentație. Datorită instrucțiunilor, veți afla informații importante despre crearea meselor, evitarea repetițiilor, asigurându-vă că organismul dumneavoastră obține cele mai multe efecte pozitive din alimente. Implementarea unei astfel de diete poate să nu fie ușoară, poate necesita și multe sacrificii, dar veți simți rezultatele după o perioadă scurtă de timp și veți fi sigur că ați avut grijă de dumneavoastră în mod corespunzător.

Ce merită introdus în meniu?

Pentru ca organismul să funcționeze corect, trebuie să primească vitaminele și nutrienții necesari. Unele dintre ele trebuie suplimentate suplimentar pentru a ne asigura că nu avem deficiențe. Așadar, ce merită reținut?

Merită să includeți în dieta dumneavoastră suplimente bogate în acizi grași și vitamine. Produsele sunt un exemplu perfect EstroVita. Este o porție 100% naturală și, în același timp, sigură, foarte concentrată și bine absorbită de acizi grași omega 3, 6 și 9. Produsele din linia EstroVita se disting prin proporția și puritatea excelentă a acizilor grași omega 3, 6 și 9 sub formă de esteri etilici obținuți cu o compoziție unică de uleiuri vegetale. A avea grijă de alimentația dumneavoastră este o formă de autoîngrijire. Merită să alegeți modul de alimentație pentru propriul organism pentru a obține cele mai bune rezultate din alimentele pe care le primiți.

Lasă un răspuns