Supliment cu vitamina D

Nu există nicio îndoială că toamna și iarna suferim adesea de deficit de vitamina D. Cel mai bun mod de a o suplimenta este să stăm la soare – sub influența acestuia se produce vitamina în corpul nostru. Atunci când soarele începe să se termine, trebuie să ne ocupăm de ea într-un mod ușor diferit.

Vitamina D poate fi găsită în pește, gălbenuș de ou, ficat, dar și în produsele lactate și vegetale. Merită să ne amintim că necesarul de vitamina D depinde de vârstă, de greutatea corporală și de starea fiziologică generală a organismului. Persoanele în vârstă, femeile însărcinate și cele care alăptează, sugarii și persoanele care se luptă cu obezitatea sunt deosebit de vulnerabile la deficitul acesteia.

De ce este importantă vitamina D pentru organismul nostru?

Vitamina D joacă un rol important în corpul uman. Ea afectează, printre altele pentru buna funcționare a sistemelor muscular, imunitar și nervos. În plus, ea reglează mineralizarea țesutului osos. Deficiența de vitamina D poate provoca, prin urmare, simptome precum:

Deficiența pe termen lung a acestei vitamine poate avea consecințe mult mai grave și crește riscul de a dezvolta:

Dacă doriți să verificați nivelul de vitamina D din organism, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la un test de sânge și să verificați nivelul acesteia. Având rezultatul, medicul va selecta doza potrivită de vitamina D de care organismul nostru are nevoie.

Suplimentarea cu vitamina D

Merită să vă susțineți organismul din interior și să îi oferiți o suplimentație adecvată. EstroVita Immuno este un supliment alimentar cu cel mai mare conținut concentrat de acizi grași omega 3, 6, 9, izolat dintr-un amestec unic de până la 4 uleiuri vegetale (semințe de in, coacăze negre, chimen negru și primula de seară). EstroVita Immuno conține o compoziție atent selectată de acizi grași din grupele omega 3, 6 și 9 în proporția perfectă omega 3/omega 6 și un complex de vitamine A, D, E, K. Vitaminele A și D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, iar prezența uleiului de coacăze negre contribuie la întărirea întregului organism. 1 linguriță (5 ml) acoperă necesarul zilnic pentru toți acizii omega, precum și pentru vitaminele A și E și până la 1000% din necesarul zilnic de vitamina D.

Nu uitați de alte vitamine!

Perioada de toamnă și iarnă este destul de nefavorabilă pentru organismul nostru, deoarece atunci suntem cel mai mult expuși la infecții. Prin urmare, ar trebui să ne amintim despre suplimentarea corespunzătoare – nu numai a vitaminei D, ci și a altor vitamine, cum ar fi C, a cărei deficiență poate duce la o slăbire a sistemului imunitar și, astfel – vom fi mai expuși riscului de a contracta o infecție.

Lasă un răspuns