Măști de casă pentru pielea uscată

Pielea uscată are nevoie de o bună hidratare. Nu doar din afară, ci și din înăuntru. Prin urmare, merită să o hrăniți bine, alegând produse valoroase și fără a uita să beți multă apă în același timp. Al doilea aspect este îngrijirea, sau mai degrabă utilizarea regulată a măștilor hidratante. Merită să adăugați la ele puțin EstoVita Skin.

Suplimentul EstroVita Skin ajută la menținerea sănătoasă a pielii. Hrănește pielea uscată și predispusă la alergii, previne, de asemenea, pierderea de apă din epidermă, susținând în același timp elasticitatea acesteia. În plus, ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ și participă, de asemenea, la procesul de diviziune celulară. Uleiurile vegetale naturale nu numai că oferă organismului acizi omega, dar contribuie și la crearea unei bariere naturale a pielii. Aflați rețetele pentru măști eficiente.

Ce este cu lumina albastră?

Încălziți-vă, de exemplu după o baie, pielea feței, acoperiți fața cu o mască din gălbenuș de ou cu adaos de o linguriță de EstoVity Skin. Amestecați totul bine și aplicați-o pe pielea feței și a gâtului. Lăsați amestecul timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi spălați-l cu apă caldă. Ouăle sunt o sursă bună de vitamina A.

Mască de semințe de in

Tot ce trebuie să faceți este să preparați terci de semințe de in, amestecând apă caldă cu semințe și lăsând-o să acționeze pentru o vreme. Un amestec călduț din aproximativ două linguri de semințe de in și o cană de apă, la care se adaugă o lingură EstroVity Skin, se întinde pe față și se lasă timp de aproximativ 15 minute. După acest timp, se spală totul. Veți simți imediat efectul său hidratant, pielea va deveni mai fină.

Mască de avocado

Zdrobiți jumătate din pulpa de avocado cu o furculiță, apoi amestecați-o cu gălbenușul unui ou, câteva picături de suc de lămâie și o linguriță de EstroVity Skin. Aplicați amestecul preparat pe pielea feței și a gâtului și lăsați-l să acționeze timp de 20 de minute. După acest timp, spălați totul cu apă caldă. Avocado are proprietăți de îngrijire a pielii deoarece este o sursă bună de acizi grași nesaturați. Acest efect va fi sporit prin adăugarea de EstroVity Skin, care conține acizi omega ușor de absorbit.

Mască de struguri

Masca de struguri este de departe cea mai ușor de preparat. Este suficient să zdrobiți o duzină de fructe cu o furculiță. Terciul de struguri trebuie așezat pe față și îndepărtat cu un șervețel după 15 minute.

Nu toți suntem conștienți de faptul că pielea uscată este influențată nu numai de factorii externi, ci și de alimentația noastră. Așa că merită să îi oferim ceea ce are nevoie. O dietă pentru o piele sănătoasă iarna ar trebui să fie bogată în grăsimi, vitamina C, vitamina E, acizi omega și vitamina A. Acestea sunt ingrediente care asigură o hidratare optimă a pielii, reduc ridurile și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Lasă un răspuns