Sunt doar legumele și fructele responsabile pentru a ne oferi microelementele și vitaminele necesare? Se pare că nu. În primul rând, potrivit OMS, din cauza deteriorării calității solului și a aerului, multe dintre fructele și legumele bine cunoscute astăzi conțin cu până la câteva zeci de procente mai puține substanțe nutritive decât acum 20 sau 30 de ani. Prin urmare, dacă avem ocazia, ar trebui să alegem și alte produse care promovează sănătatea.

Groats

Orz, hrișcă, mei. Este o doză fantastică de carbohidrați, vitaminele A și B și, mai ales, de fibre, care sunt responsabile de menținerea unei flore bacteriene adecvate în intestinele noastre. Grânele sunt sărace în calorii și, în același timp, gustoase și hrănitoare. Îi poți face dulci sau picanți, în funcție de gustul tău.

Ouă

Fosfor, fier, calciu, potasiu, magneziu și seleniu sunt doar câteva dintre ingredientele lor. De asemenea, acestea conțin acizi grași omega 3, care pot neutraliza efectele colesterolului rău. În plus, ouăle conțin vitaminele A, D, E și K, precum și acid folic. Acestea susțin vederea și conțin foarte puține calorii (doar 75 pe bucată), fiind în același timp foarte hrănitoare. Cel mai bine se consumă gătite.

Nuci

Acestea sunt o sursă de multe vitamine, printre care: D, B12, A și E. De asemenea, sunt bogate în acizi grași omega 3, 6 și 9. Acestea au un efect deosebit asupra memoriei, concentrării, vederii și funcției intestinale. Sunt gustoase, dar și foarte hrănitoare. Doza zilnică ar trebui să fie un pumn – adică atât cât ne încape în mână. Cu toate acestea, nucile sunt foarte calorice, așa că nu ar trebui să mâncăm prea mult din ele.

Suplimentarea suplimentară – uleiuri sănătoase

Suplimentarea corect selectată ne oferă ingredientele necesare cu o bioreținere ridicată, sprijinind astfel activitatea organismului și susținând sistemul imunitar. EstroVita este o porție de acizi grași omega 3, 6 și 9 100% naturală și, în același timp, sigură, foarte concentrată și bine absorbită. Toate produsele se disting prin proporția și puritatea excelentă a acizilor grași omega sub formă de esteri etilici, obținuți dintr-o compoziție unică de cel puțin 4 uleiuri vegetale.

Merită să acordați atenție meniului zilnic și să îl compuneți în așa fel încât organismul să primească ceea ce are nevoie!

Lasă un răspuns