Părul uscat este afectat de mulți factori, inclusiv de factori externi nefavorabili cu care ne confruntăm aproape zilnic. Vântul, cantitatea excesivă de soare (în zilele călduroase, când soarele se simte, ar trebui să purtăm o pălărie, care ne va proteja părul) sau o schimbare bruscă de temperatură. Folosim adesea produse cosmetice care conțin substanțe care deteriorează starea părului nostru. Așadar, hidratarea este esențială.

Cum să aveți grijă de părul dumneavoastră?

Dacă părul dumneavoastră este uscat și slab, ar trebui să renunțați la uscarea lui și să limitați orice tratament de styling cu ajutorul ondulatorului sau al plăcii de îndreptat. De asemenea, nu se recomandă atunci decolorarea sau vopsirea. Nu uitați să acordați atenție compoziției produselor cosmetice pe care le folosiți pentru părul dumneavoastră.

Îngrijirea zilnică a părului va fi esențială în acest caz. După spălare, merită să ajungeți la balsamuri pe bază de unt de shea, migdale sau cheratină. Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuiți mii de euro pe produse cosmetice – vă puteți face singure, acasă, măștile hidratante perfecte! Vezi cât de simplu este.

Măști făcute în casă pentru părul uscat

Adăugați la fiecare mască EstroVita Skin– este un supliment alimentar care reprezintă o proporție ideală și o compoziție unică de acizi grași omega 3, 6, 9 de origine vegetală. Produsul a fost creat pentru persoanele care au grijă de pielea lor – inclusiv de scalp!

Lasă un răspuns