Primăvara ne prezintă multe provocări – schimbări constante de temperatură, seri răcoroase și o scădere a imunității după iarnă. Deseori suntem obosiți atunci, ne simțim slăbiți, iar productivitatea noastră scade drastic. Vorbim apoi despre solstițiul de primăvară, care ne surprinde în momentele mai puțin așteptate. Așadar, cum să susținem imunitatea organismului?

Pentru a construi imunitatea, ar trebui să începeți cu regenerarea și asigurarea organismului cu vitamine și minerale adecvate. Fără ele, corpul nostru este mai susceptibil la efectele negative ale factorilor externi, care, la rândul lor, pot fi asociate cu o răceală sau cu o tendință la infecții. Având grijă de o dietă adecvată, ne vom îmbunătăți starea mentală și fizică.

Vitaminele esențiale

Deși ne asigurăm cea mai mare parte din ea prin alimente, organismul nostru suferă adesea de deficiențe de vitamine de bază, cum ar fi vitamina D. Aceasta este extrem de importantă pentru organism. Este responsabilă pentru reglarea metabolismului calciului și al fosfaților și, prin urmare, pentru oase sănătoase și puternice și pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Organismul poate produce singur vitamina D, dar are nevoie de lumina soarelui pentru a face acest lucru. Toamna și iarna, când cerul este mai des întunecat de nori negri, acest proces devine oarecum dificil. Prin urmare, ar trebui să avem grijă să suplimentăm suplimentar această vitamină, în special din septembrie până în iunie. Pentru a susține mecanismele naturale de apărare ale organismului, merită să includeți în alimentația zilnică vitamina C și produsele care sunt o sursă bogată în ea.

Pielea noastră are nevoie, de asemenea, de o doză suplimentară de regenerare, mai ales că se confruntă cu noi provocări în fiecare zi. Așadar, să ne asigurăm că luăm vitaminele A și E – care sunt salvatoare pentru pielea noastră. Nu lipsite de importanță sunt și vitaminele B, responsabile de a ajuta la ameliorarea stărilor de depresie sau de oboseală. În plus, vitaminele B au un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos.

Minerale de care merită să ne amintim

Dacă vrem să ne bucurăm de sănătate și bunăstare, nu trebuie să uităm de mineralele care ne susțin organismul. Prin urmare, din alimentație nu trebuie să lipsească magneziul și potasiul, care contribuie la buna funcționare a sistemelor nervos și muscular. Sprijin pentru sistemul imunitar vor fi și seleniul, fierul și zincul – adesea neglijate în alimentația de zi cu zi.

EstroVita – aur lichid!

Merită să susținem organismul cu suplimente alimentare care conțin ingrediente de origine naturală. Un exemplu excelent este EstroVita Immuno – un produs conceput pentru a susține imunitatea naturală. Este un supliment alimentar cu cel mai mare conținut concentrat de acizi grași omega 3, 6, 9 izolați dintr-un amestec unic de până la patru uleiuri vegetale (semințe de in, coacăze negre, coacăze negre și primule de seară) îmbogățit cu un complex de vitamine A, D, E și K. Prezența uleiului de coacăze negre întărește organismul și, în același timp, contribuie la buna funcționare a mușchilor și articulațiilor. Uleiul de Evening primrose ajută la menținerea sănătății pielii. Complexul de vitamine A și D susține sistemul imunitar, vitamina E este un antioxidant valoros, iar vitamina K sprijină menținerea oaselor puternice. Aroma naturală de lămâie vă încurajează să ajungeți la supliment în fiecare zi. O singură porție, 5 ml de EstroVita Immuno, acoperă necesarul zilnic de vitamina D, foarte importantă pentru imunitate, cu până la 1000%. Acizii grași vegetali omega 3, 6, 9 conținuți în preparat se prezintă sub o formă unică de monomolecule (esteri etilici), asigurând o biodisponibilitate excelentă și o bioreținere ridicată a acizilor grași omega 3, 6, 9 în organismul uman.

EstroVita Immuno este disponibil și în varianta Kids – pentru copii începând cu vârsta de 3 ani!

Dezvoltarea imunității este extrem de importantă – datorită ei, organismul nostru este capabil să se apere împotriva factorilor externi dăunători, inclusiv a virușilor și bacteriilor. Pentru a vă ajuta imunitatea, ar trebui să aveți grijă de o suplimentarea corespunzătoare cu vitamine esențiale. Datorită acestui fapt, ne vom putea bucura de o sănătate bună – indiferent de anotimp.

Lasă un răspuns