Despre EstroVita

Ne concentrăm pe noi soluții în domeniul suplimentelor alimentare. Estrovita este o linie de produse care conține un complex de acizi grași omega-3, 6, 9 ultra-puri, foarte concentrați, sub formă de esteri etilici, care asigură o biodisponibilitate excelentă și o bioretenție ridicată în corpul uman.

Estrovita este o marcă parte a skotan pharma. portofoliul este extins constant pentru a satisface cerințele pieței și nevoile clienților individuali.

Producția de suplimente alimentare EstroVita are loc într-o fabrică de producție specializată deținută de Skotan în Polonia. Întregul proces de producție se desfășoară pe o linie tehnologică complet automatizată care îndeplinește cele mai înalte standarde GMP / GHP / HACCP pentru fabricile de producție alimentară.

Menținerea unui standard ridicat de producție alimentară asigură cea mai înaltă calitate și puritate a suplimentelor alimentare EstroVita. Toate uleiurile vegetale incluse în produsele EstroVita provin numai de la furnizori polonezi certificați, datorită cărora se menține controlul deplin al calității produselor în etapa de presare a uleiului.

Procesul unic de producție patentat al suplimentelor alimentare EstroVita asigură izolarea celei mai pure forme concentrate de acizi grași omega-3, 6, 9 dintr-un amestec de cel puțin patru uleiuri vegetale, care sunt complet non-toxice și complet non-toxice.

În plus, tehnologia unică de amestecare în două etape (omogenizare) a patru uleiuri vegetale asigură un amestec omogen și clar de uleiuri, care permite transformarea acizilor vegetali omega 3,6,9 în forma lor unică de monoparticule (esteri etilici) .

Procesarea acizilor grași omega 3,6,9 în forma lor de monoparticule (esteri etilici) garantează cel mai mare transport al acizilor grași omega către toate celulele corpului uman, crescând astfel biodisponibilitatea preparatului, asigurând în același timp o bioretenție ridicată.

Întregul proces de producție al EstroVita se desfășoară într-o atmosferă protectoare de azot, fără acces la oxigenul atmosferic, iar fiecare sticlă individuală a preparatului în cele mai înalte condiții aseptice este saturată suplimentar cu azot în timpul procesului de ambalare.

Datorită acestei protecții, preparatele EstroVita din fiecare dintre sticlele lor garantează păstrarea proprietăților valoroase de promovare a sănătății ale acizilor omega 3,6,9 într-o formă intactă, naturală, de plante.