Deci, cum ai grijă de pielea matură?

De ce aveți nevoie pentru a pregăti masca?

Preparare:Cojiți fructele și tăiați-le în bucăți mici. Apoi le amestecăm cu apă – într-un blender sau cu mâna pentru a obține o masă cremoasă. Adăugăm 5 ml de EstroVity Skin. Este un supliment alimentar care reprezintă o compoziție unică de acizi grași omega 3, 6, 9 vegetali, izolați dintr-un amestec unic de până la 4 uleiuri vegetale (semințe de in, coacăze negre, borș și primuleț de seară). Produsul este destinat persoanelor cărora le pasă de aspectul și starea pielii. Acizii grași esențiali vegetali (EFA) din grupul omega și vitaminele conținute în produs contribuie la aspectul atractiv al pielii. Aplicați masca pe față și pe gât, evitând zona ochilor. Clătim după 20 de minute.

EstroVita Skin merită folosită în fiecare zi – forma lichidă convenabilă facilitează administrarea suplimentului, care poate fi adăugat și la un cocktail, suc sau salată. EstroVita Skin este disponibil în trei versiuni -clasică,aromă dulce de lămâieșiSakura Japanese Cherry.

Pielea matură necesită, prin urmare, o îngrijire adecvată, dar datorită utilizării sale, starea sa va arăta complet diferită. Vă veți simți mai bine în legătură cu propriul aspect, iar introducerea unor pași simpli de îngrijire a pielii dimineața și seara în ritmul zilnic vă va menține mulțumită de timpul dedicat vouă.

Lasă un răspuns